Παρουσίαση εταιρίας

Η εταιρία Καραφύλλης Α.Ε. είναι μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής και εμπορίας επίπλων εισαγωγής, η οποία στεγάζεται σε χώρο 5.500 τ.μ. στο 1ο χλμ. Εθνικής Οδού Κομοτηνής-Αλεξανδρούπολης.

Λειτουργεί από το 1960 δυναμικά όχι μόνο στο χώρο του επίπλου (μοντέρνου και κλασικού), αλλά και σε έπιπλο κουζίνας, ντουλάπες, κουφωμάτων, θωρακισμένων θυρών, παιδικού δωματίου, εξοπλισμού ξενοδοχείων και ειδικών κατασκευών καταστημάτων.

Είναι η μοναδική μονάδα κατασκευής επίπλου σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη που έχει τη δυνατότητα και μπορεί μέσα από δικά μας ή δικά σας σχέδια και διαστάσεις να πραγματοποιήσει κάθε σας επιθυμία (σχέδια, διαστάσεις, χρώματα, ποιότητα ξύλου, υφάσματα εισαγωγής κ.α.).

Επίσης διαθέτει στη μονάδα παραγωγής της τρίτης γενεάς μηχανήματα που σε συνδυασμό με το ανθρώπινο δυναμικό, την καθιστά πρωτοπόρα και μοναδική στο χώρο της.

Τέλος, στον εκθεσιακό χώρο θα βρείτε τις νέες τάσεις του ελληνικού και ξένου επίπλου καθώς και τα μοναδικά χειροποίητα σκαλιστά έπιπλα "Καραφύλλης".

Οι μέτοχοι της εταιρίας ασχολούνται προσωπικά με την επιχείρηση, ενώ Πρόεδρος και Διευθύνον Σύμβουλος διατελεί ο Παναγιώτης Καραφύλλης.

Συνεργάτες

Επιπλοποιοί, καταστήματα επίπλων, καταστήματα κουφωμάτων, διακοσμητές, εκθέσεις κ.α.

Προσφέρουμε

Ειδικά προνόμια δικτύου συνεργατών, αποστολές σε όλη την Ελλάδα, γρήγορη παράδοση, ειδικές τιμές.

Συνεργαστείτε
μαζί μας

Επιπλοποιοί, καταστήματα επίπλων, καταστήματα κουφωμάτων, διακοσμητές, εκθέσεις, συνεργαστείτε μαζί μας με ειδικά προνόμια δικτύου συνεργατών.

Προσφέρουμε αποστολές σε όλη την Ελλάδα, γρήγορη παράδοση, ειδικές τιμές. »

Οι πελάτες μας
λένε για μας

Δραστηριότητες
και νέα προϊόντα

Συμμετοχή σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις για τους επαγγελματίες του κλάδου των επίπλων, την Mebel Club-2012 στη Μόσχα.

Συμμετοχή στην 6η Επαγγελματική Διεθνής Έκθεση Επίπλου Furnidec Business 2012.